AirPlus Pro – Draadloze Oordopjes – Met Oplaadcase – Alternatief AirPods & Galaxy Buds – Wireless Earphones – Bluetooth Oordopjes – Wireless Earbuds – IOS – Android – Zwart

44.95

bol.com: Health and intimacybol.com: Health and intimacy

Bestel nu bij bol.com: Health and intimacy

Artikelnummer: 7059401194384749 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Deze draadloze bluetooth oordopjes hebben een fantastisch helder geluid met diepe rijke bastonen zijn alle functionaliteiten in deze set draadloze oordopjes aanwezig. De bluetooth 5.0 zorgt voor een stabiele verbinding en een zeer laag energieverbruik.
Het gebruiksgemak is optimaal, haal ze uit de oplaadbox, koppel ze via bluetooth aan je smartphone en ze zijn klaar voor gebruik. Het pairen van de 2 oordopjes gaat automatisch en eenmaal aan je smartphone gekoppeld blijven ze altijd automatisch verbonden. De bediening gaat via “touch-control”.
De draadloze oordopjes zijn geschikt voor elk merk smartphone, bijvoorbeeld Apple iPhone, Samsung en alle overige Android smartphones.
Voor Apple iPhone beschikken de oortjes over handige extra functies. Bij het openen van de oplaadbox worden de oordopjes automatisch verbonden en er wordt een popup scherm op de smartphone weergegeven welke de batterij indicatie aangeeft. Bij het terugplaatsen van de oordopjes in de oplaadbox gaan ze automatisch uit en worden ze opgeladen. Tevens werken de oordopjes met Siri.
In de verpakking zit:
✔ Twee draadloze oordopjes
✔ Oplaad case
✔ 2 paar ekstra tips
✔ Lightning oplaad kabel
✔ Handleiding
Specificaties
✔ Bluetooth versie 5.0 + EDR
✔ Batterijduur oordopjes: 3 tot 4 uur per keer
✔ Batterijduur oplaadcase: 3 tot 4 keer opladen van de oordopjes
✔ Geschikt: voor alle Bluetooth apparaten
✔ Bluetooth afstand: 10 meter
✔ GPS Functie
✔ In-ear detection
✔ Draadloos oplaadbare case