Black inPods Pro -Alternatief AirPods pro Bluetooth 5.0 Oortjes Geschikt voor alle Smartphones

34.95

bol.com: Sound and visionbol.com: Sound and vision

Bestel nu bij bol.com: Sound and vision

Artikelnummer: 7064901022928245 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Met deze oordopjes maak je muziek luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor gebruik met je smartphone. Verbinden kan gemakkelijk via de pop up animatie bij iPhone. De draadloze oordopjes configureer je eenvoudig via Bluetooth. Daarna gaat alles vanzelf. Ze gaan automatisch aan en blijven verbonden met je devices. Dit maakt de matzwarte Black inPods Pro het beste alternatief van de AirPods Pro.
Bij de Black inPods wordt standaard een oplaad box meegeleverd, hiermee laat je de draadloze oordopjes gemakkelijk en snel weer op. Dankzij de ingebouwde microfoon is draadloos bellen ook geen probleem meer. Overtuig jezelf en laat dit product je verassen door een essentieel onderdeel van je dag te worden.
De oordopjes zijn geschikt voor elk merk telefoon, waaronder bijv. de iPhone en Samsung smartphones.
De beste kwaliteit black inpods Pro met In Ear sensor, waarbij de muziek pauzeert, zodra u het oortje van uw oor haalt. Voorzien van de nieuwste chip voor diepe bass en zuiver geluid!
✔ Touch Bediening
✔ herkennings pop-up
Voordelen
– Lange batterij duur (3-4 uur)
-Hoge bass & zuiver geluid dankzij de beste chipset
– Verbindt automatisch.
– Oplaadcase laadt de oortjes automatisch op.
– In-line microfoon, high definition op beide earbuds.
– IPX4 Water- en zweetbestendig
– Voice en gesture commands!
– Bluetooth afstand 10m
EXTRA lange batterijduur !
De draadloze bluetooth oortjes gaan als ze volledig opgeladen zijn 3-4 uur mee.,. Met de oplaadcase kan je de bluetooth oortjes 2-4 keer volledig opladen. Genoeg batterij om de hele dag de draadloze oortjes te gebruiken voor muziek/bellen. In de oplaadcase zit een speciale batterij die ervoor zorgt dat de oortjes snel en goed opgeladen worden. De oortjes worden automatisch opgeladen zodra de bluetooth oortjes teruggezet worden in de oplaadcase.