Blanc Seing draadloze oordopjes. Airpods alternatief. Compatibel met iedere bluetooth smartphone (android of apple)

Blanc Seing draadloze oordopjes. Airpods alternatief. Compatibel met iedere bluetooth smartphone (android of apple)

17.99

bol.com NLbol.com NL Bestel nu bij bol.com NL
Artikelnummer: 525500597271 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Touch-bediening: 1 linker/rechterknop = stoppen of starten van oproepen of muziekweergave, 2 linkertoetsen = volgende nummer, 2 rechteraanraking = vorige nummer, 3 linkertoetsen = volumeregeling, 3 rechteraanraking = volumeregeling.
Bluetooth 5.0-technologie: geavanceerde bineur surround-sound maakt een vertragingsvrije hifi-geluidskwaliteit, een hogere koppelingssnelheid en een stabiele verbinding tot een afstand van meer dan 10 meter mogelijk.
Noise Reduction technologie: vermindert omgevingsgeluiden, ongeacht of het op het werk, in het verkeer of in de sportschool is, je hoort heldere en heldere geluiden bij het luisteren of bekijken van video’s zonder vertraging.
Auto Power-on en Auto Paring 5.0: automatisch in- en koppelen in seconden met alle Bluetooth-apparaten van elk merk.
Comfort: ergonomisch design, vorm en materialen zorgen voor duurzaamheid, comfort voor de oren en een lange gebruiksduur. Ze kunnen bij outdoor-activiteiten of fitnessactiviteiten worden gedragen, zonder bang te zijn om ze te verliezen of te beschadigen, omdat ze stevig in de oren liggen en zweet- en spatwaterdicht zijn. Voor maximaal comfort zijn de afmetingen ondanks de hoogste prestaties en kwaliteit in vergelijking met de vorige modellen verminderd.