Bleutooth Draadloze oortjes Blackpods Airpod Alternatief-Mat Zwart Bleutooth headset met Oplaad Case

Bleutooth Draadloze oortjes Blackpods Airpod Alternatief-Mat Zwart Bleutooth headset met Oplaad Case

29.00

bol.com NLbol.com NL Bestel nu bij bol.com NL
Artikelnummer: 501709071942 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Je kent vast wel de beruchte dure oordopjes zonder draadjes. GeekPods® BlackPods zijn vrijwel identiek maar een stuk goedkoper om aan te schaffen! Met precies dezelfde afmetingen en hoge kwaliteitseisen waar je u tegen zegt, merk je bijna niks van het verschil behalve in je portemonnee.
Je iPhone herkent onze oortjes zelfs op dezelfde manier als bijvoorbeeld AirPods of Beats bij de eerste keer verbinden! Maar ook met een Android device of ander Bluetooth ondersteunend apparaat kan je gaan voor de full experience. Nu horen we je denken, hoe dan?!
Voor het gemak zijn deze oordopjes te bedienen op basis van touch. Ze gaan aan zodra je ze uit het doosje neemt en gaan uit zodra je ze niet meer gebruikt. Zo verspil je geen moment van jouw opgeladen oortjes.
Bij de GeekPods BlackPods wordt standaard een oplaad box meegeleverd, hiermee laat je de draadloze oordopjes gemakkelijk en snel weer op. Dankzij de ingebouwde microfoon is draadloos bellen ook geen probleem meer. Overtuig jezelf en laat dit product je verassen door een essentieel onderdeel van je dag te worden.
De oordopjes zijn geschikt voor elk merk telefoon, waaronder bijv. de Apple iPhones en Samsung smartphones.
Stop met zoeken en profiteer van de draadloze oordopjes van GeekPods! Geniet vanaf morgen van de beste kwaliteit met de BlackPods van GeekPods, het beste alternatief van de Apple AirPods.
In de verpakking zit:
✔ Twee draadloze oordopjes
✔ Draadloze oplaadbare case
✔ Handleiding