HUAWEI FreeBuds Pro 2 – Intelligente Active Noise Canceling – High-Res Audio – Android & iOS – Silver Frost

199.00

bol.com: Sound and visionbol.com: Sound and vision

Bestel nu bij bol.com: Sound and vision

Artikelnummer: 7064900656601862 Categorie: Tag:

Beschrijving

HUAWEI FreeBuds Pro 2
Twee True-Sound-luidsprekers | Pure Voice Calling | Intelligente ANC 2.0
Twee True-Sound-luidsprekers HUAWEI FreeBuds Pro 2 beschikken over een uniek ‘Ultra-hearing True Sound Dual Driver’-systeem dat op intelligente wijze twee drivers in perfecte harmonie laat samenwerken voor uitstekende audioprestaties.
Het maakt gebruik van een planair diafragma, dat meestal alleen beschikbaar is in high-end oordopjes, dat heldere en nauwkeurige hoge tonen en boventonen produceert. Een dynamische driver met vier magneten zorgt voor midden- en lagere frequenties die garant staan voor een krachtige bas. Het resultaat is een breed audiobereik, van 14Hz to 48kHz, met nauwkeurige geluidsdetails.
Pure Voice Calling, waar je ook bent De nieuwe Pure Voice ruisonderdrukkingstechnologie van HUAWEI FreeBuds Pro 2 maakt heldere en stille telefoongesprekken mogelijk. Het is gebaseerd op een 4-Mic Call Noise Cancellation systeem in combinatie met het exclusieve Deep Nural Network (DNN) ruisonderdrukking algoritme van Huawei. Dit zorgt ervoor dat menselijke stemmen nauwkeurig worden opgevangen en tegelijkertijd de ruisonderdrukking wordt verbeterd, zodat gebruikers een heldere geluidskwaliteit ervaren voor spraak – of videogesprekken ongeacht waar ze zijn.
Intelligente ANC 2.0 voor diepgaande ruisonderdrukking HUAWEI FreeBuds Pro 2 bieden gebruikers geavanceerde actieve ruisonderdrukking. In vergelijking met zijn voorganger verhoogt het ‘Triple Mic ANC System’ de gemiddelde diepte van ANC met een toonaangevende 15%. Tegelijkertijd stelt de ‘Intelligent Dynamic ANC 2.0′ nauwkeurig de externe geluidsomgeving vast en selecteert een geschikte ruisonderdrukkingsmodus om ruis te elimineren voor optimaal luistergenot. Zo wordt wind- en omgevingsgeruis in bijvoorbeeld een vliegtuig of op de fiets verminderd dankzij het nieuwe verborgen winddichte ontwerp.
Compatibel met Android en iOS De HUAWEI FreeBuds Pro 2 en de HUAWEI AI Life app zijn volledig compatible met Android en iOS toestellen.
Ontwikkeld in samenwerking met Devialet
De HUAWEI FreeBuds Pro 2, ontwikkeld in samenwerking met Devialet, brengt alle structuren en klankkleuren in elk muziekstuk prachtig tot uiting, met krachtige bastonen en een kristalheldere geluidskwaliteit, om zo het gevoel en de emotie van de originele opname tot in detail te reproduceren. Naast het indrukwekkende aantal geluidseffecten dat de oordopjes bieden, geven de HUAWEI FreeBuds Pro 2 audiofielen en muziekliefhebbers de tools die ze nodig hebben om het geluid af te stemmen op hun persoonlijke voorkeuren.
High-Res Audio, laat alle details kristalhelder horen
De HUAWEI FreeBuds Pro 2 ondersteunt hoge resolutie LDAC-codec en is HWA- en Hi-Res Wireless-gecertificeerd voor een razendsnelle overdracht van tot wel 990 kbps, en een schitterend hifigeluid dat geen enkel detail weglaat.
Slimmere dubbele verbindingsfunctie
HUAWEI FreeBuds Pro 2 biedt een naadloze verbinding met twee apparaten voor het automatisch schakelen tussen gesprekken. De dubbele verbindingsfunctie werkt samen met smartphones, tablets, pc’s en wearables van Huawei en met apparaten voor Android, iOS en Windows smart-systemen. In het ‘Audio Connection Centre’. zien gebruikers de laatste tien apparaten waarmee de oordopjes waren verbonden om gemakkelijk opnieuw connectie te maken. HUAWEI FreeBuds Pro 2 zijn ook automatisch detecteerbaar op het Super Device scherm van Huawei PC’s, tablets en telefoons zijn eenvoudig via drag and drop aan te sluiten.
Naadloze verbinding met twee apparaten
Als je de laadcassette opent, verschijnt er automatisch een pop-upvenster op je telefoon, tablet of pc voor koppelen of opnieuw verbinden. Je kunt de oordopjes op twee apparaten tegelijk aansluiten en automatisch overschakelen tussen de twee apparaten.
Moeiteloos overschakelen met slechts één tik
Via het Audio Connection Center in de HUAWEI AI Life-app kun je apparaten die met de oordopjes zijn verbonden moeiteloos beheren. Tik op het pictogram van de HUAWEI MatePad of MateBook om de oordopjes te verbinden en kijk video’s zonder anderen te storen.
Geen zorgen om vocht
De IP54-classificatie betekent dat je in het dagelijks leven kunt genieten van muziek met je HUAWEI FreeBuds Pro 2. Je hoeft je geen zorgen te maken over schade als gevolg van zweet of regen.
Muziek altijd aan
Met de laadcassette van de HUAWEI FreeBuds Pro 2 kun je tot 30 uur naar je muziek luisteren, en als het nodig is, kun je ze zelfs opladen met je telefoon of tablet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HUAWEI FreeBuds Pro 2 – Intelligente Active Noise Canceling – High-Res Audio – Android & iOS – Silver Frost” te beoordelen