I-Phone 10 XR schoonmaken-Samsung S 10 schoonmaken-mobiel schoonmaken-telefoon bacterievrij maken-ultraviolet sterilisator voor telefoons-tip voor schoonmaken telefoons-sleutels schoonmaken-AirPods schoonmaken-schoonmaken ringen-schoonmaken horloges

27.95

Bestellen
Artikelnummer: 501477813456 Categorieën: ,

Beschrijving

Met deze Mobiele UV sterilisator kan je voortaan je telefoon, air-pod, ringen, en sieraden etc. binnen 6 minuten bacterie vrij maken, en tegelijkertijd doormiddel van een aanwezige diffuser je eigen aroma geur aan je telefoon toevoegen.
Misschien weet je het al, maar op onze mobiele telefoons bevinden zich heel veel bacteriën die je met de blote oog niet kan zien. Om jezelf te beschermen tegen tegen deze onzichtbare bacteriën zal je telefoon regelmatig moeten desinfecteren en schoonmaken.
Nu hoor ik je zeggen van: regelmatig desinfecteren en schoonhouden? Hoe doe ik dat zonder dat mijn telefoon nat wordt? Dat kan. Voortaan kan je naast het vetvrij maken van je scherm met een schermreiniging doek je telefoon(s) extra schoonmaken door gebruik te maken van deze UV sterilisatie apparaat.
Hoe werkt het?
De UV lampen die deze apparaat heeft aan de binnenkant zorgt ervoor dat 99% van de aanwezige bacteriën op dat moment op je telefoon gedood worden.
Uit onderzoek is gebleken dat Ultraviolette stralen (UV) krachtig genoeg zijn om deze bacteriën te doden.
❗️❗️Dus doormiddel van 1 druk op de knop elimineer je alle bacteriën van uw telefoon in slechts 6 minuten. ❗️❗️
Deze sterilisator is geschikt voor verschillende telefoons zoals, iPhones, Samsung note 9 en S10.
Deze sterilisators bieden de mogelijkheid om tijdens de reinigingsproces je telefoon op te laden door middel van een bijgeleverde USB-kabel. Deze USB-kabel is geschikt voor zowel Android als voor de iPhone.
Niet alleen uw telefoon kan gedesinfecteerd worden met deze Mobiele telefoon UV licht sterilisator, maar ook de volgende items kunnen er in. Dit zijn onder andere:
✅Sieraden (ringen oorbellen armbanden)
✅Draadloze oordoppen en oordoppen met snoer
✅ Brillen
✅ Horloges
✅Sleutels
✅Bestek
✅mp3 spelers (kleine) en iPod.
De Mobiele telefoon UV licht sterilisator fungeert ook als diffuser. Ja dat lees je goed…als diffuser.
Dit werkt als volgt..tijdens de sterilisatie/desinfectie procedure kan je 1 van je favoriete aroma olie in het aroma gootje (zie foto) druppelen. Plaats dan je telefoon in de sterilisator. Doe de sterilisator dicht en volg de instructie op. bij het activeren van de sterilisatie/desinfectie procedure komt de aroma geurtje vrij. Dit wordt toegevoegd aan je spullen die je op dat moment in de sterilisator hebt zitten.
Voortaan kan je dus aan het einde van iedere dag je telefoon weer helemaal schoonmaken door het gebruik van deze UV sterilisatior.

Extra informatie

Merchant

bol.com NL

Brand

Merkloos