i12 TWS Volledig Draadloze Oordopjes Bluetooth Oortjes Draadloos Met Oplaadcase 2020 – Airpods Alternatief – Zwart

18.00

bol.com: Mobile and tabletsbol.com: Mobile and tablets

Bestel nu bij bol.com: Mobile and tablets

Artikelnummer: 7064701726024169 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Hier lees je alles over de nieuwe i12 TWS mat zwart draadloze oordopjes. Deze draadloze oortjes worden via bluetooth verbonden aan je smartphone zodat jij vrij kan blijven bewegen.
Design en kwaliteit komen samen in de i12 TWS draadloze oordopjes.
Dankzij de ergonomische vorm bieden deze draadloze oordopjes comfort en geluidsisolatie. Ook tijdens het sporten blijven de draadloze oortjes geklemd in je oren. De draadloze oortjes zijn voorzien van een microfoon zodat je ook kan bellen. Door de Bluetooth technologie kunt u makkelijk verbinding maken binnen een straal van 7 meter. Bluetooth versie 5.0 voorkomt dat er vertragingen zijn. De draadloze oordopjes zijn geschikt voor elk merk telefoon met bluetooth, waaronder bijvoorbeeld de Apple iPhones en Samsung smartphones.
Productbeschrijving
Draadloze oordopjes met oplaadcase
Lange accuduur
Hoogwaardig design en functionaliteit
Laden en luisteren i12 TWS draadloze oordopjes
Eén keer opladen is goed voor een realistische luistertijd van ongeveer 2 uur. Met de meegeleverde oplaad-case kun je je draadloze oordopjes ook onderweg meerdere keren opladen voor meer dan 6 uur extra luisterplezier. Voor de meeste mensen is dit ruim voldoende voor gemiddeld dagelijks gebruik.
Geniet van de eenvoudige bediening. Eenvoudig je muziek pauzeren, inkomende oproepen beantwoorden en je voice assistent activeren zonder je smartphone te gebruiken. Alles is eenvoudig te bedienen door een paar simpele tikken op je oortje. De draadloze oortjes zijn licht van gewicht en zeer compact.
Ben je een beller?
De draadloze oortjes zijn voorzien van een microfoon zodat je ook kan bellen. Door de Bluetooth technologie kunt u makkelijk verbinding maken binnen een straal van 7 meter. Bluetooth versie 5.0 voorkomt dat er vertragingen zijn. De draadloze oordopjes zijn geschikt voor elk merk telefoon met bluetooth, waaronder bijvoorbeeld de Apple iPhones en Samsung smartphones.
Lange accuduur
De draadloze oortjes gaan ongeveer 2 uur mee. Wordt je favoriete liedje abrupt beëindigd door een lege batterij? Deze muzikale vriendjes laden zich automatisch op in de meegeleverde oplaadcase. De oplaadcase zorgt voor nog eens 6 uur extra luisterplezier. Hierdoor kan je tot in totaal 8 uur draadloos muziek luisteren. Genoeg capaciteit om de dag muzikaal door te kunnen brengen dus! Het opladen van de draadloze oordopjes duurt ongeveer 1 uur./>
I12 TWS draadloze oordopjes kunnen via bluetooth gekoppeld worden met zowel Android- als iOS apparaten.
Voordelen van de i12 TWS nog even op een rijtje
Draadloos muziek luisteren tot 8 uur
Onderweg opladen met de meegeleverde oplaadcase
Krachtige, heldere en diepe geluidsweergave
Compacter model dan andere draadloze oordopjes op de markt
Touch bediening
Kenmerken
Luxe uitstraling en optimale pasvorm
Inclusief oplaadcase
Ingebouwde microfoon
Geschikt voor
Alle bluetooth devices zoals smartphones, laptops, tablets en computers
Inhoud pakket
1x i12 TWS draadloze oordopjes
1x Handleiding
1x oplaadkabel
1x Oplaadcase
Specificaties
Gewicht: 4 a 5 gram per oordopje
Kleur: zwart
Bluetooth v5.0
Let op! In verband met hygiëne zijn geopende en gebruikte draadloze oordopjes niet te retourneren! Uiteraard zit er garantie op de draadloze oordopjes. Bij problemen graag contact met ons opnemen via jouw persoonlijke bol.com account.