iDiskk i55 Volledig Draadloze Oordopjes Gaming Earbuds- In-ear Bluetooth Draadloos – Wit

35.99

bol.com: Mobile and tabletsbol.com: Mobile and tablets

Bestel nu bij bol.com: Mobile and tablets

Artikelnummer: 7064701146477430 Categorie: Tag:

Beschrijving

【EEN-STAP SNEL AUTO-PAIRING, Siri-activering Door】- Aan te raken – De nieuwste Paring-technologie vereenvoudigt elke operatie, opent de oplaadcassette, oordopjes verbinden elkaar automatisch en vervolgens gaat slechts één stap eenvoudig naar de Bluetooth-instelling van de mobiele telefoon om de oordopjes te koppelen. Met de nieuwste Bluetooth-technologie kunt u genieten van HiFi-geluid, snellere koppelingssnelheid en stabiele connectiviteit, tot 33ft Bluetooth-bereik.
【MULTIFUNCTIONELE TOUCHCONTROLE】 – Elegant en efficiënt met één tik om meerdere functies te realiseren: muziek afspelen / pauzeren, een oproep beantwoorden / beëindigen.
【GEMAKKELIJKE EN AUTOMATISCHE OPLADING】 – De oordopjes herinneren automatisch wanneer het sap op is, plaats de oordopjes gewoon in het oplaadetui, het wordt automatisch opgeladen en de duurzame oplaadbare batterij zorgt voor urenlang ononderbroken spelen.
【ZUIVERE EN REALISTISCHE STEREO GELUIDSERVARING】 – Uitgerust met resonante en diepe bassen, leveren de oordopjes kristalhelder geluid, genieten gewoon van verbeterde spraakkwaliteit (minder ruisonderdrukking) en heldere gesprekken tijdens het bellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iDiskk i55 Volledig Draadloze Oordopjes Gaming Earbuds- In-ear Bluetooth Draadloos – Wit” te beoordelen