Mossmedia PinkBuds - Volledig Draadloze Oordopjes Met Oplaadcase - Roze

Mossmedia PinkBuds Draadloze Oordopjes – Met Oplaadcase – Roze

29.00

bol.com NLbol.com NL Bestel nu bij bol.com NL
Artikelnummer: 500524969835 Categorie: Tag:

Beschrijving

Mossmedia PinkBuds – Volledig Draadloze Oordopjes Met Oplaadcase – Roze
Hoogste kwaliteit
Met deze oordopjes breng je muziek luisteren naar een ander level. De oordopjes zijn ontworpen met de beste materialen wat zich ontwikkeld heeft in de Mossmedia PinkBuds. De oordopjes beschikken over een hoge audio kwaliteit en een high definition noise isolation technologie om zo te kunnen genieten van een helder en krachtig geluid.
Ultieme bewegingsvrijheid
De oordopjes bieden je ultieme bewegingsvrijheid. Het zijn oordopjes die compleet draadloos zijn. Ze worden dus zonder kabel met elkaar verbonden. Draadloos is hierdoor ook écht draadloos. De Mossmedia PinkBuds zorgt voor een ware revolutie. Het zijn compacte headphones die je – net als andere oordopjes – in je oor doet. Door het compacte formaat neem je ze makkelijk mee en zijn ze eenvoudig op te bergen.
Lichte materialen
De Mossmedia PinkBuds zijn gemaakt van ultra-lichte materialen waardoor je tijdens het dragen van de oordopjes snel zal vergeten dat je de oordopjes in hebt. De oordopjes beschikken over een microfoon waarmee je gemakkelijk kan telefoneren. Hierdoor ben je altijd bereikbaar en kunnen jij en je gesprekspartner elkaar ook tijdens het telefoneren goed verstaan.
Duurzame batterijduur
De batterijduur van de volledig opgeladen oordopjes is 3 tot 4 uur. Hierna laad je ze erg snel weer volledig op. De oplaadbox gaat lang mee en hierdoor kun je de oordopjes vaak nog langer gebruiken.
Eenvoudig verbinden
De oordopjes kunnen aan elk apparaat gekoppeld worden dat over Bluetooth beschikt. In praktijk zijn dat alle smartphones, zoals Android en Apple (denk aan Samsung en iPhone). Ook tablets of laptops met bluetooth kunnen met deze draadloze oordopjes probleemloos verbinding maken.
De oordopjes hebben een bereik van 10 meter. Hierdoor kan je zonder problemen met de draadloze oordopjes rondlopen, zonder dat er haperingen zijn. De oordopjes zijn gemaakt van de beste materialen en beschikken over noise cancelling, zodat ze goed in je oor blijven zitten.
Comfort Fit
Een ergonomisch ontwerp en met de 3 verschillende maten van de eratips bieden we een comfortabele fit. Stop met zoeken en profiteer van de draadloze oordopjes van Mossmedia! Geniet vanaf morgen van de beste kwaliteit met de Mossmedia PinkBuds.
In de verpakking zit:
✔ Oplaadbox
✔ Twee draadloze oordopjes
✔ Oplaadkabel
✔ Handleiding
Specificaties:
✔ Bluetooth versie: 5.0
✔ Earbuds capaciteit: 40mAh
✔ Luistertijd: 3-4 uur
De Mossmedia PinkBuds in het kort:
★ Uitstekende luisterervaring
★ Superieur helder geluid
★ Stabiele verbinding
Mocht u vragen of hulp nodig hebben met dit product? Stuur onze klantenservice dan een bericht op WhatsApp: +31626409703 Zij helpen u graag!