Philips SHE2305BK/00 – In-ear oordopjes – Zwart

16.99

bol.com: Sound and visionbol.com: Sound and vision

Bestel nu bij bol.com: Sound and vision

Artikelnummer: 7064900084736781 Categorie: Tag:

Beschrijving

Geniet van je favoriete muziek met de UpBeat SHE2305-oordopjes van Philips. Eenvoudig maar effectief: deze oordopjes beschikken over een stevige kabel met ingebouwde bediening voor het wisselen tussen muziek luisteren en het gebruik van de microfoon voor eenvoudig bellen, en dankzij het ergonomische ontwerp van de oordopjes zelf blijven de UpBeat SHE2305 langdurig en comfortabel in je oren zitten. De UpBeat SHE2305 zijn daarnaast uitgerust met neodymium magneten die de basklanken een extra boost geven en je muziek tot zijn recht laten komen.
Dit is een no-nonsense koptelefoon van Philips. Goed geluid voor een lage prijs en de standaard functionaliteiten die je wenst zoals: telefoon opnemen via de afstandsbediening met microfoon, volgende nummer, volume bediening.
Philips SHE2405-oortelefoon heeft een superieure helderheid en de bas is dieper dankzij de drivers van 8,6 mm. Bovendien voegen de neodymium magneten meer kracht toe aan de bas.
De oortjes hebben zowel een modieus als ergonomisch ontwerp gevormd naar het oor waardoor ze ook bij langdurig gebruik lekker blijven zitten. Verder creërt de doorzichtige behuizing een dubbellaags effect. Het ontwerp van de oordopjes zorgt tevens voor een veilige pasvorm en isoleert externe geluiden.
Een ideale koptelefoon voor dagelijks gebruik bijvoorbeeld bij het sporten of reizen.